Ανδρέας Τζουραμάνης: «Μπαράζ οικονομικού συντηρητισμού από τον κ. Δημαρά»

Μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας για τον απολογισμό του οικονομικού έτους 2012, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» κ. Ανδρέας Τζουραμάνης τονίζει σε δήλωσή του πως «το κεντρικό σημείο που προέκυψε από τον απολογισμό, είναι το γεγονός πως τα έσοδα του Δήμου Πατρέων κατά το 2012 ήταν περισσότερα από τα αντίστοιχα της προηγούμενης χρονιάς».

Ο κ. Τζουραμάνης σημειώνει πως «η πραγματικότητα αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα καθημερινά παρουσίαζε στους Πατρινούς ο δήμαρχός τους. Διότι, όποιος παρακολουθούσε τις δηλώσεις του κ. Δημαρά, δεν μπορεί παρά να ενθυμείται τη μόνιμη επωδό του περί της πλήρους κατάρρευσης των εσόδων του Δήμου, στην οποία και στήριζε την αδυναμία του για την παραγωγή κοινωνικής πολιτικής.»

 

Και προσθέτει εμφατικά ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» ότι «τα οικονομικά στοιχεία εκθέτουν ανεπανόρθωτα την αληθινή στόχευση αλλά και την πραγματική πολιτική ταυτότητα του κ. Δημαρά. Ο δήθεν προοδευτικός Δήμαρχος εφάρμοσε οικονομική πολιτική ακραίου οικονομικού συντηρητισμού, την στιγμή που οι δημότες είχαν περισσότερο από ποτέ, ανάγκη από ανάσες στοχευμένων κοινωνικών παρεμβάσεων. Η Πάτρα δεν μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται στηριζόμενη αποκλειστικά σε κοντόφθαλμες λογιστικές λογικές. Έχει άμεσα ανάγκη από όραμα και υλοποιήσιμο σχέδιο ανάπτυξης!»

advertisement