Πάτρα: Τρίωρη στάση εργασίας από την Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας για την μεταφορά των μαθητών!

Κάλεσμα στους καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην αυριανή κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νομού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, απευθύνει η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας.

Μάλιστα για την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών αποφασίστηκε για αύριο το πρωί τρίωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή της η Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας αναφέρει: “Σας ενημερώνουμε πως η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων Ν. Αχαΐας και οι Ενώσεις Γονέων Πάτρας, Αιγίου, Κ. Αχαΐας και Ερυμάνθου πραγματοποιούν διαμαρτυρία την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου  στις 11:00 το πρωί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Πατρών – Αθηνών και Αμερικής) για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών.

Καλούμε μαζικά τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση αυτή που αφορά χιλιάδες μαθητές στο Νομό μας μεταξύ των οποίων και παιδιά με αναπηρία. Για το σκοπό αυτό κηρύσσουμε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί έως και τις  2 το μεσημέρι..”