Αστυνομικός στο Σίδνεϊ είχε 33 ερωμένες

advertisement

Τις… 33 (!) ερωμένες του “φρόντιζε” εν ώρα υπηρεσίας ένας αστυνομικός στο Σίδνεϊ. Στις καθημερινές περιπολίες του, δε, χρησιμοποιούσε το περιπολικό και ως “κρεβατοκάμαρα”.

Πρόκειται για τον 42χρονο Μαρκ Όσμπορν, που σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα του τμήματος ηθών της υπηρεσίας του, έβλεπε πολλές φορές τις ερωμένες του κατά τη διάρκεια της περιπολίας του.

Η ιστορία του ένστολου Καζανόβα ήλθε στη δημοσιότητα όταν μια 31χρονη μητέρα δύο παιδιών κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ότι την εξαπάτησε και πρόδωσε την εμπιστοσύνη που της είχε εμπνεύσει «ως ευυπόληπτο μέλος του αστυνομικού σώματος της Νέας Νότιας Ουαλίας».

Η ίδια κατέθεσε στους συναδέλφους του, οι οποίοι διεξήγαγαν την έρευνα, ότι την επισκεπτόταν στο σπίτι της κατά την ώρα της υπηρεσίας του και έκαναν έρωτα, ενώ άφηνε και τα δύο παιδιά της να παίξουν με το περιπολικό.

Μετά την καταγγελία, το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας προχώρησε σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του Όσμπορν, στο οποίο βρήκε τα ονόματα 33 γυναικών με τις οποίες σχετιζόταν. Σημειώνεται ότι ο “ερωτιάρης” αστυνομικός σε ορισμένες περιπτώσεις έβλεπε και τέσσερις από αυτές σε μια μέρα, ενώ έστελνε τα ίδια ακριβώς μηνύματα σε διάφορες ερωμένες του την ίδια στιγμή…

Ο αστυνομικός Μαρκ Όσμπορν, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.