Βίντεο: Οι τραγικές στιγμές λίγο μετά την “βουτιά” θανάτου του 19χρονου από το τρόλεϊ

advertisement

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τους επιβάτες του μοιραίου τρόλει στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος να επιτίθενται στους ελεγκτές.

Ο νεαρός έχει ήδη πηδήξει από το τρόλεϊ ενώ αυτό ήταν εν κινήσει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα αφήνει την τελευταία του πνοή.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο. Ένας 19χρονος σε έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε να μην έχει εισιτήριο.

Ο νεαρός μπήκε στην στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση, στην Παναγή Τσαλδάρη, μπήκαν στο τρόλεϊ ελεγκτές και του ζήτησαν εισιτήριο. Ο 19χρονος όμως δεν είχε και έτσι ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.

Σύμφωνα με τους επιβάτες, ακολούθησε τσακωμός μεταξύ του νεαρού και των ελεγκτών αλλά και του οδηγού του τρόλεϊ. Κάποιοι από τους επιβάτες μάλιστα πήραν το μέρος του νεαρού ζητώντας από τους ελεγκτές να μην το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα για ένα ευρώ!

Όλα αυτά, διαδραματίζονταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Την ώρα της αναταραχής και πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός ξαφνικά, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα ενώ το τρόλεϊ ήταν εν κινήσει και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος πρώτα στο “Αγιά Όλγα” και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” όπου όμως στις 5 τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός. Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό με βάση και τις καταθέσεις των επιβατών.

Λίγα λεπτά μετά το τραγικό περιστατικό κάποιοι επιβάτες αναστατωμένοι τα βάζουν με τους ελεγκτές. Τους ζητούν τον λόγο γιατί ήταν τόσο πιεστικοί με το νεαρό.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr