Συνελήφθη 55χρονος που καλλιεργούσε δύο φυτείες στα Φράγκα Αχαΐας

advertisement

Συνελήφθη στα Φράγκα Αχαΐας, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας άνδρας,  ηλικίας 55 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για  καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, σε περιφραγμένο  αγροτεμάχιο του 55χρονου ημεδαπού στα Φράγκα Αχαΐας, βρήκαν σε ειδικά  διαμορφωμένο χώρο καλυπτόμενο  περιμετρικά από συστάδα βάτων, έξι  δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη.

Στη συνέχεια ο 55χρονος παρέδωσε στους Αστυνομικούς 36 γραμμάρια  κάνναβης που είχε συλλέξει πρόσφατα από τα φυτά και τους οδήγησε σε  κοντινή αγροτική θέση όπου καλλιεργούσε άλλα έξι δενδρύλλια τα οποία  επίσης καλύπτονταν από φυσική βλάστηση.

Στη δεύτερη καλλιέργεια για το πότισμα των φυτών ο  55χρονος  χρησιμοποιούσε μία μεγάλη πλαστική δεξαμενή κρυμμένη μέσα σε ελαιώνες.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία  του στα Φράγκα Αχαΐας, οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις συσκευασίες  συνολικού βάρους 85,5 γραμμαρίων με σπόρους κάνναβης καθώς και μία  συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.