Λεχαινά: Ζωντανό πέταξαν το νεογέννητο βρέφος στην χωματερή!

advertisement

Ζωντανό πέταξαν, το βρέφος που βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρό στην χωματερή των Λεχαινών του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, όπως μεταδίδει το ilialive.gr.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου μεταφέρθηκε η σορός του νεκρού βρέφους, το μικρό αγοράκ, εκτιμάται ότι γεννήθηκε πριν από δύο ημέρες , ζύγιζε 2,8 κιλά , είχε ύψος 49 cm και ήταν «τελειόμηνο» και «βιώσιμο» .

 

Αυτό – σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές – σημαίνει ότι γεννήθηκε μετά από κύηση 9 μηνών και ζωντανό…

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τζιόλα μιλώντας στο www.apokalypseis.com ανέφερε ότι ο ομφάλιος λώρος του μωρού είχε αποκοπεί άτεχνα και βιαστικά σε σημείο υψηλότερο του κανονικού.

Αποκάλυψε επίσης ότι το μωρό έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις . Εκτιμάται ότι αυτές προκλήθηκαν είτε στην διάρκεια του τοκετού από την λανθασμένη στάση της μητέρας (το μωρό έπεσε στο πάτωμα) , είτε κατά την διάρκεια της εγκατάλειψής του μέσα στον κάδο των απορριμμάτων. Η κ. Τζιόλα ανέφερε κατηγορηματικά ότι το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό.

Οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν το νεογέννητο να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης αναιρούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το έμβρυο εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι από αθιγγάνους (βουλγαρικής καταγωγής) που έψαχναν στα σκουπίδια.