Πάτρα: Επίθεση κατά Δημοσιογράφων, Δημάρχου, Ακαδημαϊκών και Πολιτικών από τον Μιχ. Αρβανίτη

advertisement

Με τον Δήμαρχο Πατρέων, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χωρίτο, το Lepanto, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο και με όσους συκοφαντούν τη Χρυσή Αυγή τα έβαλε μιλώντας στην Πάτρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης.

Για τους δημοσιογράφους που βάλουν κατά της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως… θα λογοδοτήσουν. Για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χωρίτο (Achaia) τον κατηγόρησε επειδή υποστήριξε στο κανάλι πως κακώς ο Δήμαρχος ‘εδωσε την άδεια να μπουν αστυνομικοί στο παράρτημα και πως δεν έκανε τα ίδια με τη Χρυσή Αυγή. “Ετόλμησε αυτό το υποκείμενο να μας βάλει σε ίση μοίρα με τους αναρχικούς.

Καταλάβατε το πάθος; Καταλάβατε την εμπάθεια; Γιατί μόνο ένας πληρωμένος θα μπορούσε να συγκρίνει ένα νόμιμο κόμμα με την αθλιότητα του παρακράτους” δήλωσε ο κ. Αρβανίτης.

Ο κ. Αρβανίτης χαρακτήρισε τον Γιάννη Δημαρά θλιβερό κομματικό ανθρωπάκι ενώ κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά πως πήγε στις ΗΠΑ… για να αλλάξει αφεντικό! Μίλησε και πάλι για προδότες πολτικούς ενώ κατηγόρησε τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών πως είναι δειλοί, προδότες και μασόνοι και πως κοιμούνται επειδή δεν συντάσσουν κάποιο κείμενο κατά όσων προδώσουν τη χώρα μας.

Τέλος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο δήλωσε πως… λέει συνεχώς παπαρδέλες!

Πηγή: patrastimes.gr