Δ. Τριανταφυλλόπουλος: “Να πέσουν οι εσωκομματικές “μάσκες”…για τη στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής”!

advertisement

Η εισήγηση του Πολιτευτή της Ν.Δ Αχαίας, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου σε σύσκεψη στην Νομαρχιακού Διοικούσα Επιτροπή της κόμματος στο Νομό υπό το νέο Πρόεδρο.

Στην σύσκεψη που συγκάλεσε ο νέος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας της ΝΔ  Γιάννης Μάκκας, συμμετείχε ο Πολιτευτής της παράταξης Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μετά και την παρουσία του στην επίσκεψη γνωριμίας του Προεδρείου της ΝΟΔΕ στο Αίγιο, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Κατά την εισήγησή του στο κομματικό όργανο, ο Υπ.Βουλευτής, αφού ευχήθηκε για “πολιτική και οργανωτική επιτυχία” στη νέα ηγεσία της ΝΟ.Δ.Ε, υποστήριξε, αρχικά, πως  “η κομματική οργάνωση του νομού δεν έχει ανάγκη τόσο από υποδείξεις προγραμματισμού και δράσης, αλλά περισσότερο της εμφανούς στήριξής της από Βουλευτές και Πολιτευτές, αφού επί χρόνια κάτι τέτοιο δεν είχε ουσιαστικά επιτευχθεί, παρά μόνο για τους τύπους”

Στη συνέχεια της εισήγησής του ο Δημ.Τριανταφυλλόπουλος, σημείωσε:

‘Από τις εθνικές εκλογές του 2012 και μετά, η κυβερνητική πολιτική δεν έτυχε – ως έπρεπε – της ξεκάθαρης και συνεχούς στήριξης του πολιτικού προσωπικού. σ’επίπεδο ψηφοδελτίου Αχαίας, που θα’ πρεπε να ήταν τοπ μόνο βέβαιο, έναντι άλλων κομματικών στελεχών.Οι περιστάσεις δεν προστάζουν,ούτε ατομική αδρανοποίηση στα πολύ δύσκολα, ούτε “πέταγμα” της ευθύνης σε…ολίγους!

Το “κρυφτούλι” πίσω από τις πλάτες της κοινωνίας για να εμφανιζόμαστε κάποιοι καλοί και άμοιροι ευθυνών στον κόσμο θα πρέπει να καταγραφεί επίσημα από την Κεντρική Διοίκηση του κόμματος και να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν, Πολιτευτές της παράταξης να εναντιώνονται δημόσια και κατ’ εξακολούθηση στις σκληρές κυβερνητικές -πλην όμως αναγκαίες- επιλογές. ‘Οποιος – υποψήφιος βουλευτής – δεν αντέχει το βάρος των ασκούμενων πολιτικών που φέρουν την σφραγίδα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καλύτερα να βρει μόνος του την πόρτα της εξόδου από το κόμμα,ειδάλλως οι αρμόδιοι θα πρέπει δραστικά ν’ αντιμετωπίσουν αυτά τα φαινόμενα του… “μπες -βγες” στην παράταξη και της εσωκομματικής “μάσκας” που φρόνιμο θα ήταν να “πέσει” από αρκετούς”!

Ο Δ.Τριανταφυλλόπουλος, την προσεχή Δευτέρα θα παραστεί και σε νέα σύσκεψη στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε (ΝΔ) Αχαΐας στην Πάτρα,με αποκλειστικό αντικείμενο την κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία της περιοχής.