Διακοπές στο Ιόνιο για τον Νίκο Αλιάγα και την οικογένεια του!

advertisement

«Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα καταπράσινα νερά του Ιονίου;», αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο γοητευτικός Μεσολογγίτης στην καταγωγή τηλεπαρουσιαστής Νίκος Αλιάγας που κάνει επιτυχημένη καριέρα στην Γαλλική τηλεόραση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του μιας και σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, βρέθηκε για διακοπές στην πανέμορφη και καταπράσινη Κεφαλονιά, την οποία και επέλεξε φέτος για τις πρώτες οικογενειακές διακοπές που θα έκανε μαζί με την γυναίκα του Τίνα Γρηγορίου και την 8 μηνών κορούλα τους, Αγάθη.

 

Όπως έγραψε το σάιτ kefalonitikanea.gr, βάση του ζευγαριού ήταν η Κεφαλονιά, όμως σχεδόν κάθε μέρα με σκάφος φίλων τους επισκέπτονταν απόμακρους κολπίσκους για να αποφύγουν τον πολύ κόσμο και τους παπαράτσι.

Ο Νίκος Αλιάγας αδύνατος και σε καλή φόρμα, κολυμπούσε για αρκετή ώρα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, ενώ αντίθετα η σύντροφός του προτιμούσε να κάνει ηλιοθεραπεία στο σκάφος. Όσο για τη μικρή Αγάθη; Κολυμπούσε μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά της τις απογευματινές ώρες όταν οι θερμοκρασίες δεν ήταν τόσο υψηλές.

Τα βράδια ο Νίκος Αλιάγας χαλαρός και ηλιοκαμένος μαζί με τις γυναίκες της ζωής του και την παρέα τους απολάμβαναν χαλαρές εξόδους για φαγητό και βόλτες στα γραφικά σοκάκια του Φισκάρδου.

Επόμενος σταθμός των διακοπών τους μετά την Κεφαλονιά, είναι η Λευκάδα και οι Παξοί.