Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός Προϊστάμενος της ΔΕΗ- Πριν από λίγες ημέρες του είχε επιτεθεί αγανακτισμένη καταναλωτής

advertisement

Νεκρός βρέθηκε σήμερα στο σπίτι του ο 42χρονος Παναγιώτης Αλεξόπουλος, προϊστάμενος της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια (πιθανό εγκεφαλικό επεισόδιο).

Το νέο βύθισε στο πένθος τους συναδέλφους και τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, εξαίρετος υπάλληλος και πατέρας μίας κόρης 13 ετών.

 

Πρόκειται για τον προϊστάμενο ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε δεχθεί επίθεση από γυναίκα που διαμαρτυρόταν γιατί της είχαν κόψει το ρεύμα. Ο 42χρονος ήταν έντονα πιεσμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω των καταστάσεων στην υπηρεσία του.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τελευταία είχε πάρει την συγκεκριμένη θέση αφού γυναίκα υπάλληλος που την κατείχε είχε παραιτηθεί λόγω του στρες και της πίεσης.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάρει δύο ημέρες άδεια από την υπηρεσία του, όμως από χθες δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η σύζυγος και η κόρη του απουσίαζαν σε συγγενικό τους πρόσωπο. Ετσι σήμερα οι οικείοι του ανησύχησαν και εκλήθη κλειδαράς, ο οποίος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και βρήκαν νεκρό τον 42χρονο.

Πηγή: patrastimes.gr