Συνέχεια με Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Λιμάνι της Κυλλήνης για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης

advertisement

Με τη μεγάλη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο λιμάνι της Κυλλήνης το βράδυ της Παρασκευής 9 Αυγούστου 2013 συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

«Μετακόμιση τώρα» είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής περιοδείας της δημοφιλούς τραγουδίστριας, η οποία μαζί με πλειάδα μουσικών κάνουν στάση στο λιμάνι της Κυλλήνης στα πλαίσια της ενότητας του Φεστιβάλ «Γιορτές της Θάλασσας» και αναμένεται να εκτινάξουν στα ύψη το θερμόμετρο!

 

Εισιτήρια προπωλούνται, ήδη  στην τιμή των 10 ευρώ (ταμείο 13).

«Σαν παλιά Γειτονιά» στα Λεχαινά

Παράλληλα στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού από την Παρασκευή 9 Αυγούστου έως και την Κυριακή 11 Αυγούστου, ο Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών διοργανώνει την εκδήλωση «Σαν παλιά Γειτονιά».

Στην παλιά αγορά, στην οδό Καρκαβίτσα στα Λεχαινά στήνεται ένα σκηνικό από… παλιά με στόχο κάτοικοι και επισκέπτες να μεταφερθούν στην… παλιά γειτονιά, στα χρόνια εκείνα που όλοι, μικροί και μεγάλοι, νοσταλγούν…

“Aria Passion”

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συνεχίζονται την Κυριακή 11 Αυγούστου στο κάστρο Χλεμούτσι με την «Aria Passion», την  Ισπανική Μουσική Βραδιά για Κιθάρα Χορό και Φωνή με την διεθνούς φήμης Σοπράνο Κάτια Πάσχου με αφήγηση και με σκηνοθετική επιμέλεια για τις «Νύχτες Κάστρου». Η είσοδος είναι ελεύθερη.