Βιβλίο: Καλά κρυμμένα μυστικά, βγαίνουν στην επιφάνεια…

advertisement

Πόσο μπορούν να διαταράξουν τη ζωή μας καλά κρυμμένα μυστικά; Τι γίνεται όταν η καθημερινότητά μας από την καλοκουρδισμένη ρουτίνα οδηγείται σε μια σειρά ανατροπών; Το νέο μυθιστόρημα του Έρικ Σετίαουαν, θα σας καθηλώσει.

Δύο αδερφές που από μικρές έχουν ανατραφεί έτσι ώστε να απεχθάνονται η μία την άλλη, ένας τάφος κρυμμένος στον κήπο και η Εύα, η τρομερή αρχηγός της οικογένειας, της οποίας τα πικρόχολα παράπονα δονούν την ατμόσφαιρα σαν βουητό μελισσών.

Σ’ αυτό το περιβάλλον η Μερίντια, που αγωνίζεται να σώσει τη ζωή και το γάμο της, ξεθάβει παλιά μυστικά γύρω από το δικό της παρελθόν και ανακαλύπτει σοκαριστικές αλήθειες για την καινούρια της οικογένεια, που ωθούν την αγάπη, το κουράγιο και την πνευματική της ακεραιότητα στα όρια.
Το ”Μέλισσες στην Ομίχλη” είναι ένα συναρπαστικό έργο μυθοπλασίας που παρακολουθεί τη ζωή τριών γενεών γυναικών, καταγράφοντας τα ηφαιστειώδη πάθη και τα εκρηκτικά συναισθήματά τους, τις πρόσκαιρες συμμαχίες, τις δεισιδαιμονίες και τις πολύπλοκες μηχανορραφίες τους, στο πλαίσιο μιας μυθικής πόλης όπου πνεύματα και ξόρκια, μάγισσες και δαίμονες, προφητείες και αποκαλύψεις αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Έρικ Σετίαουαν γεννήθηκε το 1975 στην Τζακάρτα της Ινδονησίας από Κινέζους γονείς και εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ σε ηλικία δεκαέξι ετών. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Στάνφορντ και διαμένει στο Σαν Φρανσίσκο.

Πληροφορίες:
«Μέλισσες στην ομίχλη»,
του Έρικ Σετίαουαν,
εκδόσεις Λιβάνη.