Πάτρα: Επίπεδο “δαπέδου” στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- Τα “γαλλικά” Παπαγιαβή προς τον Γεωργακόπουλο

advertisement

Βαρείς χαρακτηρισμούς αντήλλαξαν κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Παπαγιαβής με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Αχιλλέα Γεωργακόπουλο.

Αφορμή στάθηκε όταν ο κ. Γεωργακόπουλος και ενώ συζητείτο το θέμα του εργοστάσιου ανακύκλωσης απευθύνθηκε στον κ. Παπαγιαβή λέγοντας τους οτι επειδή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεν πρόκειται να βρίσκεσαι, πες μας τώρα τη θέση σου.

Ο κ. Παπαγιαβής ζήτησε τον λογο επι προσωπικού και απαντώντας στον κ. Γεωργακόπουλος τον ρώτησε αν έχει την άδεια Διευθύντριας του Δήμου, το όνομα της οποίας είχε εμπλακεί σε ιστορία συκοφάντησης του τομέα καθαριότητας του Δήμου (σε τηλεφωνική συνομιλία) για να λέει αυτά!

Τα αίματα άναψαν με τον  Γεωργακόπουλο, σε έντονο ύφος να δηλώνει πως είναι ντροπή να θίγονται εργαζόμενοι του Δήμου. “Είναι ντροπή σου να βρίσκεσαι εδώ” του είπε και ο κ. Παπαγιαβής αποχωρώντας του είπε “είσαι μ@λ@κ@ς”, για να έρθει άμεσα η απάντηση του Αντιδημάρχου, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο, να βγουν εκτός της αίθουσας και να τα πούνε…!