Η Νίνα Λοτσάρη την Πέμπτη στο κάστρο Χλεμούτσι

advertisement

Με την μεγάλη ντίβα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, τη Νίνα Λοτσάρη, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Το ραντεβού, με την ταλαντούχα ελληνίδα ερμηνεύτρια έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο κάστρο Χλεμούτσι την ερχόμενη Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ.

Με τη μεγάλη συναυλία της προσεχούς Πέμπτης, υπό τη σκέπη του μνημείου ιστορίας και πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, η εκθαμβωτική ερμηνεύτρια  Νίνα Λοτσάρη εγκαινιάζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις με γενικό τίτλο «Summertime-The concerts».

Με έντονα καλοκαιρινή διάθεση η μεγάλη ντίβα της σκηνής αναμένεται να παρασύρει το κοινό σε ένα εντυπωσιακό one woman show.

Με το μοναδικό της μπρίο και το έντονο μεσογειακό της ταμπεραμέντο η Νίνα Λοτσάρη

θα παρουσιάσει  μεγάλες επιτυχίες από την παγκόσμια και ελληνική μουσική σκηνή σε ένα ρεπερτόριο, που “ντύνει” ιδανικά τα καλοκαιρινά βράδια και δη τα μοναδικά ελληνικά βράδια τ’  Αυγούστου.

Οι ενορχηστρώσεις του καλοκαιρινού κονσέρτου έχουν γίνει από τον  Κωνσταντίνο Παγιάτη.

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 10 ευρώ, ενώ κατά την είσοδο στον συναυλιακό χώρο θα πωλούνται στην τιμή των 12  ευρώ.