Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει τον Γρηγόρη και το MEGA τον αποχαιρετά!

advertisement

Η μεταγραφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 είναι πλέον και επίσημα γεγονός!

Πριν από λίγο ο ΑΝΤ1 εξέδωσε δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο ο παρουσιαστής εντάχθηκε στο δυναμικό του χθες, Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

O ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤON ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού στις 5 Αυγούστου του 2013. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά είδη τηλεοπτικών εκπομπών με εξαιρετική επιτυχία. Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 μετά την υπογραφή συμβολαίου αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι.

Νωρίτερα, το MEGA με άλλη ανακοίνωση, αποχαιρετούσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μια μακροχρόνια συνεργασία φθάνει σήμερα στο τέλος της. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήρθε στο Mega το 2002 παρουσιάζοντας τη Φάρμα. Ακολούθησαν: Φάρμα Special, Όμορφος Κόσμος, Όμορφος Κόσμος το Πρωί για έξι επιτυχημένες σεζόν, Survivor και Survivor II, Πολύ την Κυριακή, Πιο Πολύ την Κυριακή, Εισοδηματίας, Money Drop, Η Αναζήτηση της Επιτυχίας, Όμορφος Κόσμος² για δύο σεζόν.

Η συνεργασία του Γρηγόρη με το Mega φθάνει σήμερα στο τέλος της. Ευχαριστούμε το Γρηγόρη για όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του σχέδια.