“Έφυγε” ο πρώην Αντινομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Ηλιόπουλος – Δήλωση Απόστολου Κατσιφάρα για τον θάνατο του

advertisement

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 67 χρόνων, χθες λίγο μετά τις 8.00 το πρωι μετά από καρδιακό επεισόδιο, ο πρώην Αντινομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Ηλιόπουλος.

 

Ο θάνατος τον βρήκε ενώ έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην ιδιαιτέρα του πατρίδα Αγία Μαρίνα Μεσσηνίας , Η νεκρώσιμη ακολουθία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 11.00 το πρωί στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου και η ταφή του στην ιδιαιτέρα του πατρίδα..

Δήλωση του Περιφερειάρχη για το θάνατο του Δημήτρη Ηλιόπουλου

Με αφορμή τον θάνατο του πρώην προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου, πρώην Αντινομάρχη και επί σειρά ετών Διευθυντή της ΔΕΥΑΠ Δημήτρη Ηλιόπουλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας εξαίρετος και πολύτιμος άνθρωπος που προσέφερε τα μέγιστα στην κοινωνία, ένας καλός συνεργάτης επί σειρά ετών, μα πάνω από όλα ένας αγαπημένος φίλος.

Η ζωή του Δημήτρη Ηλιόπουλου, αυτού του ακούραστου αγωνιστή της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα συνέπειας, στάσης ζωής, ανιδιοτελούς προσφοράς και υποδειγματικής απλότητας στις προσωπικές και επαγγελματικές του σχέσεις.

Με τον Δημήτρη Ηλιόπουλο συνεργαστήκαμε κατά τις θητείες τις δικές του και τις δικές μου στην αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Σήμερα χάσαμε έναν φίλο, έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν αγωνιστή της ζωής. Έναν Αχαιό με όραμα και ευαισθησίες που είχε συμβάλει τα μέγιστα για το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου.

Στην οικογένειά του εκφράζω την ειλικρινή μου συμπαράσταση και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου».