Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των ανήλικων παιδιών-Σοκάρει η καταγγελία του πατέρα “Η μητριά τους τα έριξε στο αρδευτικό κανάλι”

advertisement

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ανήλικων παιδιών επτά και τεσσάρων ετών αντίστοιχα από την Βουλγαρία, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν σήμερα νωρίς το απόγευμα σε αρδευτικό κανάλι του Αλφείου, στην περιοχή Στρέφι στην Ηλεία.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού τους, ως κεραυνός εν αιθρία έρχεται η καταγγελία του πατέρα των παιδιών προς τις αστυνομικές αρχές. Φέρεται να υποστηρίζει πως τα δυο παιδιά τα έριξε μέσα στο κανάλι η μητριά τους, καθώς δεν τα ήθελε μαζί τους.

 

Από την Αστυνομία μετά και από αυτή την εξέλιξη εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Νέα τροπή δίνει η καταγγελία του πατέρα των παιδιών προς τους αστυνομικούς. Στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Νωρίτερα διεκόπη η παροχή νερού από τον ποταμό Αλφειό στην κεντρική αρδευτική διώρυγα ώστε να πέσει η στάθμη του νερού για να γίνει πιο εύκολο των έργο των δυνάμεων που αναζητούν τα δύο παιδιά.

Έχουν βρεθεί ίχνη τους στη λάσπη στην άκρη της κεντρικής αρδευτικής διώρυγας του Αλφειού, από τα παιδιά, από τα χέρια τους, και αυτό ενισχύει τους φόβους πως τα παιδιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσαν στο κανάλι…

Πηγή: ilialive.gr – ileiapost.gr