ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013:Συναυλίες σε όλη την Ελλάδα ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ «25 χρόνια»

advertisement

Ο διεθνής Έλληνας τενόρος, Μάριος Φραγκούλης, συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας στην ελληνική και ξένη μουσική σκηνή και το γιορτάζει με μια σειρά επετειακών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εν λόγω περιοδείας θα εμφανιστεί για μία μοναδική βραδιά στο «32ο Φεστιβάλ Πάτρας 2013» την Δευτέρα 26 Αυγούστου, στο Ρωμαϊκο Ωδείο.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής μας επιφυλάσσει ένα ταξίδι στις μελωδίες διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου (Classical-Crossover), των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon, Charlie Chaplin κ.ά.

Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Η εποχή της αγάπης» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ο κήπος των ευχών» κ.ά.), αλλά και κάποιες εκπλήξεις.

Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδήλωση με την προσωπική σφραγίδα του καλλιτέχνη, που φέτος, έπειτα από την άκρως επιτυχημένη περσινή του περιοδεία, θα παρουσιάσει στο κοινό ένα πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένες ελληνικές και ξένες μελωδίες, βασισμένο στο σύνολο της καλλιτεχνικής του διαδρομής.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: ΣKAI 89,4 – ΜΕΛΩΔΙΑ 100,4 – SENTRA 104,1 – FLASHSTARS.GR – SKAIPATRAS.GR