Βιβλίο: Το σταυροδρόμι της ζωής οδηγεί στη…βόρεια Ιταλία και στο «Ίζολα Μπέλα»

advertisement

Πόσο πιστεύετε στις συμπτώσεις και στο…bad timing; Η Άννα Κρούσαφοντ στο βιβλίο της «Ίζολα Μπέλα», δίνει όλες τις απαντήσεις…

Η Χούλια κάνει ένα διάλειμμα. Αυτό σημαίνει ότι χώρισε από το σύζυγό της, ταξίδεψε στα γεμάτα ποίηση τοπία της βόρειας Ιταλίας και ξαναβρήκε την αγάπη της για το γράψιμο που είχε εγκαταλείψει εδώ και πολύ καιρό, για μια ολόκληρη ζωή. Μόλις φτάνει εκεί, ο ήλιος κρύβεται πίσω από μια επίμονη κι απρόσμενη βροχή, που θα σταματήσει με την επίσης απρόσμενη εμφάνιση ενός άντρα.

Ο ελκυστικός και ώριμος Λόρενς, με σημαντική πορεία θεατρικού ηθοποιού, θέλει να συγκεντρωθεί και να γράψει τη λεπτομερή συλλογή των εμπειριών του από το θέατρο. Όμως τα φαντάσματα από το παρελθόν δε θα τον αφήσουν να ηρεμήσει και θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος τόσο με αυτά όσο και με τη διαδικασία της δημιουργίας. Η Χούλια κι ο Λόρενς θα βρεθούν στο σταυροδρόμι της ζωής τους. Εκείνη πηγαίνει. Εκείνος γυρίζει. Ο καθένας θα βρει στον άλλον αυτό που έχει ανάγκη.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Άννα Κρούσαφοντ γεννήθηκε στο Σαμπαντέλ το 1937. Πτυχιούχος Φαρμακευτικής, κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος, έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά της γενέτειράς της.

Πληροφορίες:

 

«Ίζολα Μπέλα» της Άννας Κρούσαφοντ,

εκδόσεις Λιβάνη.