Δημήτρης Γιαννακόπουλο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων με το ΣΥΡΙΖΑ;

advertisement

Το αργότερο μέχρι τα μέσα Αυγούστου περιμένουν απάντηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να λάβουν τις τελικές αποφάσεις  ως προς την επιλογή του προσώπου που θα ηγηθεί ψηφοδελτίου για τον Δήμο της Πάτρας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει δύο επαφές με τον «γιατρό» πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στις οποίες έχουν διερευνηθεί οι προοπτικές  για να είναι ο επικεφαλής ψηφοδελτίου.

 

Πιθανό «ΝΑΙ» του Δ. Γιαννακόπουλου  εκτιμάται από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , πως  βάζει  σε άλλη τροχιά  τις πιθανότητες να διεκδικήσει με αξιώσεις το κόμμα το Δήμο της Πάτρας , καθώς έχει το προφίλ που απαιτείται για μια αναμέτρηση  σε τοπικοαυτοδιοικητικό επίπεδο

Τα εμπόδια

Πέρα από το  προσωπικό του  «θέλω» ο  Δ. Γιαννακόπουλος  πρέπει να σταθμίσει και να «ξεπεράσει» τις όποιες ενστάσεις υπάρχουν από το οικογενειακό περιβάλλον  καθώς και το ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει την ιατρική .

Στο «κάδρο» άλλοι δυο

Για τον Δήμο της Πάτρας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  τις τελευταίες ήμερες είχαν συζητήσεις και με τον δικηγόρο Μάκη Αβραμίδη όπου διερευνήθηκαν οι πιθανότητες να ηγηθεί συνδυασμού ενώ ανοικτό παραμένει πάντα και το κεφάλαιο του Ν. Κοντοέ .

Πόρτα σε Δημαρά

Στην Κορίνθου απορρίπτουν  τα όποια σενάρια θέλουν να εμφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ διατεθειμένο να στηρίξει στην Πάτρα τον Γ. Δημαρά, γεγονός το οποίο επαληθεύεται από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν στελέχη πρώτης γραμμής , στο άκουσμα της εκ νέου υποψηφιότητας του απερχόμενου Δημάρχου . Οι αναφορές που κυριαρχούν « ο Δημαράς βιάστηκε και μάλλον δεν ρώτησε τον Τσούκαλη»,  δείχνουν  τα αληθινά συναισθήματα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα  απέναντι στην υποψηφιότητα του κ. Δημαρά.