Πάτρα: Tο Σάββατο η ημέρα της… κρίσεως για το στρατηγικό επενδυτή του Αυτοκινητοδρομίου

advertisement

Στο ραντεβού που θα έχουν στις 10 το πρωί του Σαββάτου, στην Αθήνα, τα μέλη της ειδικής επιτροπής της εταιρείας “Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.”, που συστάθηκε με απόφαση της τελευταίας γενικής συνέλευσης, με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαρούλη, εκπρόσωπο του μεγαλύτερου μετόχου, “Ελληνικό Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.”, μετατοπίζεται πλέον το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της εν λόγω επένδυσης.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε και το αποκλειστικό θέμα συζήτησης της συνεδρίασης που πραγματοποίησε το Δ.Σ. της “Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.”, στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, και η οποία ήταν, σημειωτέον, η πρώτη ύστερα από τη συγκρότηση του οργάνου σε Σώμα.

 

Εκεί τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ. -υπήρχαν αρκετές απουσίες, πάντως- συζήτησαν ακριβώς το τι θα πουν το Σάββατο με τον κ. Μαρούλη, από τη σαφήνεια ή μη των λεγομένων του οποίου θα διαφανεί κατά πόσον θα συνεχιστεί η… στρατηγική του παρουσία στην υπόθεση του Αυτοκινητοδρομίου ή θα επιλέξει να θέσει άλλου είδους προτεραιότητες στην περαιτέρω επιχειρηματική του πορεία.

Εάν συμβεί το δεύτερο, τότε αυτό που αποφασίστηκε είναι να ενεργοποιηθεί το ταχύτερο το  λεγόμενο “plan-B”, δηλαδή να προχωρήσουν σε συνεννοήσεις με άλλους επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει, σε ανύποπτο χρόνο, ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη επένδυση.

Πηγή:attacktv.gr