ΠΑΤΡΑ: Θλίψη για τον θάνατο της Βιβής Μεϊντανά

advertisement

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο της Βιβής (Ακριβής)  Μεϊντανά, καθηγήτριας Αγγλικών, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Η Βιβή Μεϊντανά ήταν στέλεχος του πατρινού Καρναβαλιου, του εραστιεχνικού θεατρικού σχήματος Ρεφενέ ενώ είχε μεγάλη παρουσία και προσφορά στη διοργάνωση του Κρυμμένου Θησαυρού. Η κηδεία της θα γίναι αύριο στις 11 από το Α’ Νεκροταφείο.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ» ΧΑΡΗ ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΪΝΤΑΝΑ

Μέρα πένθους για το Πατρινό Καρναβάλι. Η οικογένεια του Πατρινού Καρναβαλιού έχασε ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέλη της.

Ο χαμός της Ακριβής Μεϊντανά, ενός δικού μας ανθρώπου που σε μόνιμη βάση επικοινωνούσαμε, μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, χωρατά, σχέδια, πλάνα και δημιουργικές ιδέες, μας γέμισε με θλίψη και μας κάνει φτωχότερους.

Ένα από τα πιο ενεργά, ανανεωτικά, ζωντανά πρόσωπα, ένα από τα πιο δραστήρια κύτταρα του Πατρινού Καρναβαλιού, οικείο και καθοριστικό με τη σπουδαία  προσφορά του, διακόπτει τη φυσική του παρουσία με το Πατρινό Καρναβάλι, που αποτέλεσε τη μεγάλη του αγάπη.

Επί σειρά ετών η Ακριβή Μεϊντανά τίμησε με το παραπάνω και έδωσε την ψυχή της για το θεσμό, αντλώντας από τις αστείρευτες πηγές της εθελοντικής και παθιασμένης προσφοράς της για το Καρναβάλι, σε όλα τα πόστα όπου αναμείχτηκε. Μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, παλαιότερα για πολλά χρόνια μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής, μέλος της Ομάδας Εργασίας και της Κριτικής Επιτροπής του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, αντιπρόεδρος του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ», παλαιότερα μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου, άφησε το ανεξίτηλο ίχνος της και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συνεργάτες της.

Σε όλους εμάς θα λείψει το γέλιο της. Η πλούσια εμπειρία όμως που αποκομίσαμε όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της, μένει παρακαταθήκη ανεκτίμητη για το Πατρινό Καρναβάλι και η γενικότερη στάση της δίδαγμα για το μέλλον.

Καλό ταξίδι Βιβή…