Πάτρα: Την αγαπημένη του Βασιλική παντρεύτηκε ο Δημοσιογράφος Γιώργος Ηλιόπουλος

advertisement

Όρκους πίστης, αγάπης και αφοσίωσης έδωσαν το Σάββατο 20 Ιουλίου, στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Ηλιόπουλος με τη σύντροφό του Βασιλική Μητρακοπούλου, ψυχολόγο.

Η εκκλησία ήταν κατάμεστη από δημοσιογράφους, φίλους και συγγενείς του ζευγαριού.

 

Κουμπάρα η πατρινή μουσικός Εύη Μάζη. Στο μυστήριο συμμετείχε οκταμελής Βυζαντινή Χορωδία, υπό τηδιεύθυνση του πρωτοψάλτη Σπύρου Σκιαδαρέση. Το νυφικό επιμελήθηκε η πατρινή δημιουργός Νίκη .

Η δεξίωση δόθηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου «Πόρτο Ρίο». Οι ροτόντες είχαν διακοσμηθεί από την Άννα-Μαρία Ρογδάκη, της εταιρείας Diamonds Events, με κρυστάλλους, φτερά παγονιών και ειδικού τύπου φωτιστικά που μεταμόρφωσαν το χώρο αναδεικνύοντας όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου. Αντίστοιχα κεριά είχαν τοποθετηθεί στο εσωτερικό της πισίνας.

Εκείνο που ενθουσίασε ήταν ο μπουφές με γεύσεις από την ελληνική και διεθνή κουζίνα. Τα κλασικά κομμάτια jazz και lounge , αλλά και τις κινηματογραφικές επιλογές του πατρινού dj Γιώργου Διαμανόπουλου που ακούστηκαν στο δείπνο, διαδέχτηκαν παραδοσιακά ακούσματα. Η πίστα πήρε φωτιά στο ρυθμό της disco, όπου όλοι οι καλεσμένοι, σαν μια μεγάλη παρέα, ξεφάντωσαν μέχρι τα ξημερώματα.