Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

advertisement

Με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 και ώρα 3 μ.μ. στην Πάτρα στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Καρπέτας για την 16η Συνεδρίαση του Σώματος, θα συζητηθεί η έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού του 2012, η έγκριση της 2ης Τροποποίησης του Ετήσιου Επενδυτικού Προγράμματος 2013 της Περιφέρειας και η έγκριση τριών υποέργων στα πλαίσια της μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των Ακτών Δυτικής Αχαΐας. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας θα εισηγηθεί την έγκριση αναγκαιότητας θέσπισης βραβείων για μαθητές που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

 

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού έτους 2012, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης  Οικονομικών κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος).

2. Έγκριση αναγκαιότητας θέσπισης βραβείου για την επιβράβευση της ομάδας των μαθητών του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και προκρίθηκε στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής και θέσπιση βραβείων που αντιστοιχούν στην πληρωμή των αεροπορικών εισιτηρίων συμμετοχής των τριών μαθητών της ομάδας στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα διεξαχθεί στις 15-17 Νοεμβρίου 2013 στη Τζακάρτα (Ινδονησία), καθώς και θέσπισης βραβείου για την επιβράβευση της ομάδας των μαθητών του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας που κατέλαβε τη 2η θέση και του εκπαιδευτικού τους (εισηγητής: Περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας).

3. Έγκριση 2ης Τροποποίησης του Ετήσιου Επενδυτικού Προγράμματος 2013 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας του Περιφερειακού Σκέλους χρηματοδοτούμενου από τους Κ.Α.Π. και χρηματοδότηση έργων Κ.Α.Π. από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Οικονομικών κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος)

4. Έγκριση τριών υποέργων στα πλαίσια της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΑΚΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ» της ΣΑΜΠ 001/3 και Κ.Α. 2006ΜΠ00130021, χωρίς αλλαγή του εγκεκριμένου προϋπολογισμού ύψους  826.424,57 € (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Περιβάλλοντος & Υποδομών κ. Νικόλαος Υφαντής).