Βίντεο: Ο Απόστολος Κατσιφάρας για την κινητικότητα των υπαλλήλων και για το νέο χαράτσι της ΔΕΗ

advertisement

“Είμαστε υπέρ της αξιολόγησης των δομών, αλλά είμαστε κάθετα απέναντι σε κάθε τυφλό και άδικο οριζόντιο μέτρο που θίγει τους εργαζόμενους”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, με αφορμή την κινητικότητα 90 υπαλλήλων από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Μάλιστα ο κ. Κατσιφάρας επεσήμανε πως από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο προσκήνιο το θέμα της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων “προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ο ίδιος δεν υπέγραψα τις διαπιστωτικές πράξεις απολύσεις, χωρίς να προηγηθεί σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου”, για να προσθέσει “αυτό έλεγε η ευθύνη μου και η συνείδηση μου”.

“Είναι αδιανόητο σε μια δύσκολη εποχή, ο απλός άνθρωπος, το αδύνατο πλέον νοικοκυριό να επωμισθεί νέα πρόσθετα βάρη, νέα μέτρα”, δήλωσε ο κ. Κατσιφάρας αναφερόμενος στο νέο χαράτσι που επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

“Η κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να κάνει πράξη την δέσμευση της, ότι δεν θα φέρει νέα μέτρα και δεν θα δυσκολέψει περισσότερο την Ελληνική κοινωνία”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος.