Σφίγγει ο κλοιός για τον Ιλίρ Κούπα το “πρωτοπαλίκαρο” του Μάριο Κόλα

advertisement

Οι αστυνομικές αρχές σαρώνουν τα πάντα προκειμένου να εντοπίσουν και τον δεύτερο Αλβανό δραπέτη, το αδίστακτο πρωτοπαλίκαρο του Μάριαν Κόλα,  που κατάφερε να διαφύγει κατά την συμπλοκή στα βουνά του Σουλίου τα ξημερώματα, στη διάρκεια της οποίας έπεσε νεκρός ο Μαριάν Κόλα.

Από τις 6 το απόγευμα στις έρευνες, οι οποίες επικεντρώνονται στα χωριά του Κάτω Ζαλόγγου, συμμετέχει και ένα υπερσύγχρονο ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ρέμα του Ζαλογγοπόταμου, 600 περίπου μέτρα από εκεί που έπεσε νεκρός ο Κόλα,οι αστυνομικοί εντόπισαν ενα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα σακίδιο με τρόφιμα.

Τα ευρήματα, θεωρούν οι αστυνομικοί, ότι ανήκουν στον καταζητούμενο αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος κατόρθωσε να διαφύγει τα ξημερώματα, κατά την ένοπλη συμπλοκή με άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το epirusgate, οι περίπολοι και τα μπλόκα της αστυνομίας με στόχο τον εντοπισμό του κακοποιού Ιλίρ Κούπα,έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας,που συνορεύουν με την Βροσύνα.Η κίνηση των οχημάτων στη παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας έχει διακοπεί μιας και οι αστυνομικοί δεν αφήνουν κανένα όχημα να κινηθεί στον δρόμο.

Από την πλευρά της Θεσπρωτίας,το τελευταίο μπλόκο των αστυνομικών έχει στηθεί στην περιοχή της Νεραίδας(Μενίνα) και από εκεί απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων προς Πλακωτή-Βροσύνα.

Η ίδια εικόνα και από την πλευρά των Ιωαννίνων,όπου έχει στηθεί μπλόκο στην περιοχή του πρώην Δήμου Μολοσσών,όπου και σταματά η διέλευση όλων των οχημάτων!

makeleio.gr