Δ. Τριανταφυλλόπουλος: “Πάγια η στήριξη της Δημοτικής Αρχής στα θετικά…και όχι στα εσωτερικά της αδιέξοδα”!

advertisement

Με αφορμή σχόλια και ρεπορτάζ,μερίδας του τοπικού Τύπου της Αιγιάλειας,τα οποία κι εμπλέκουν την Δημοτική Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης,στις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στην έλλειψη συνοχής της Δημοτικής Αρχής του κ. Θεοδωρακόπουλου, σε σημείο μάλιστα τέτοιο, που κάποιοι να  θεωρούν τη στάση της…ως “δεκανίκι” του Δημάρχου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αιγιάλεια -Νέα Εποχή”, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, απαντώντας ευθέως, στέλνει το δικό του μήνυμα στα όσα καταγράφονται τον τελευταίο καιρό στο εσωτερικό της πλειοψηφίας.

“Πριν αλλά και μετά τις Δημοτικές Εκλογές, έχουμε επισημάνει μεγαλοφώνως το…”ερμαφρόδιτο” της Δημοτικής Πλειοψηφίας,χωρίς ωστόσο αυτό να επηρεάζει τη στάση μας, ως Ελάσσων Αντιπολίτευση, στις πάμπολλες ψηφοφορίες επί θεμάτων που το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας καλείται να λάβει αποφάσεις.

 

Από τις αρχές του 2013,πράγματι η ομάδα της Δημοτικής Αρχής, εμφανίζει -όλο και περισσότερα – σημάδια “αποσύνθεσης”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα του Δημάρχου αλλά και την ακολουθούμενη πολιτική της.

Ασχέτως,του εάν τελικά…”θα τα βρουν” μεταξύ τους ή όχι στην Παράταξη “Θεοδωρακόπουλου”,καθιστούμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση, πως εμείς στο ποσοστό που δημοτικά μας αναλογεί, θα συνεχίζουμε ανεπηρέαστοι να στηρίζουμε ουσιαστικά…στα θετικά της βήματα και όχι πολιτικά φερόμενοι,  “καλύπτοντας” τυχόν απώλειές της στο τελικό στάδιο λήψης αποφάσεων.

Αν κάποιοι, για τη σταθερή αυτή δικής μας στάση, μας θεωρούν…”δεκανίκι” του Δημάρχου, μάλλον σε άλλο Δήμο θα “ζουν”, αφού στα 2,5 χρόνια της δημοτικής μας θητείας, τόσο οι διαφοροποιήσεις όσο και οι έντονες αντιπαραθέσεις μας με την πλειοψηφία είναι πλείστες καταγεγραμμένες!

Αν τώρα, η Μείζων Αντιπολίτευση του κ.Καλογερόπουλου, “καλόμαθε” σε “νίκες εντυπώσεων” εντός του Δημοτικού Συμβουλίου με τη στήριξη μελών και στελεχών του Δημάρχου, είναι κάτι που μας αφήνει παγερά αδιάφορους! Σε αντεγκλήσεις και τακτικές “προεκλογικού” χαρακτήρα δεν θα συμμετέχουμε, εγκαταλείποντας την ουσία των δημοτικών πραγμάτων,ούτε βέβαια προτιθέμεθα να καλύψουμε απλά…”τρύπες” της Πλειοψηφίας.

Θα ευχόμασταν τουναντίον, η πολιτική της Δημοτικής Αρχής να συμβαδίσει πιο πολύ με τις προγραμματικές και ιδεολογικές μας αρχές, έτσι ώστε να επιτείνουμε τη στήριξη αυτή,βάζοντας και πιο πολύ “πλάτη”εκεί που τα οφέλη της περιοχής και των συμπολιτών θα ‘ναι δεδομένα!

Αυτό, ας το καταλάβουν πολύ καλά άπαντες, εντός κι εκτός Δημοτικής Αρχής ή και οι…”εντός κι εκτός” αυτής!