Πάτρα: Ψυχιατρική γνωμάτευση θα ζητήσει η δικηγόρος του 35χρονου δολοφόνου των ηλικιωμένων γυναικών!

advertisement

Αίτημα για ψυχιατρική γνωμάτευση του εντολέας της, θα υποβάλει η δικηγόρος που ορίστηκε αυταπάγγελτα, ως συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου δράστη των δολοφονιών των ηλικιωμένων Ρεγγίνας Παπανδρέου-συνταξιούχου εκπαιδευτικού- και της Κωνσταντίνας Κουλούρη.

Χθες μετά την απολογία και την ομολογία του, πως αυτός ήταν που διέπραξε τις δολοφονίες,  ο 35χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ το δρόμο για τις φυλακές θα πάρει με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακρίτριας και η 45χρονη συνεργός του και πρώην σύντροφος του…!

Παραδέχθηκε την ενοχή του, απαλλάσσοντας την συγκατηγορούμενη του, προβάλλοντας ωστόσο ως επιχείρημα πως κίνητρο των “επιθέσεων” ήταν η ληστεία και όχι η δολοφονία. Ισχυρίστηκε πως όταν αφαιρούσε την ζωή των γυναικών, ήταν υπό την επήρεια στερητικού συνδρόμου καθώς για περισσότερο από 17 χρόνια είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Η ψυχιατρική γνωμάτευση, κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν ο δράστης κατά την τέλεση των εγκλημάτων βρισκόταν σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση…!