Φώτο-Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συνέχεια στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού

advertisement

Με μια μεγάλη συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή Κώστα Τουρνά το Σάββατο 20 Ιουλίου, με το Γύρο του Κόσμου σε 80 ημέρες (Παιδικό Θέατρο) από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου την Κυριακή 21 Ιουλίου και τους Τρωάδες του Ευριπίδη (Τρίτη 23 Ιουλίου) με την Μαίρη Βιδάλη στο Κάστρο Χλεμούτσι, συνεχίζονται οι πολυποίκιλες εκδηλώσεις του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Η επίσημη έναρξη του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης έγινε  το Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα 21.30 στο Κάστρο Χλεμούτσι, με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Βαυαρίας 100 μουσικών του Bobblingen υπό τη διεύθυνση του Stephan Bergdolt  να ερμηνεύει το Συμφωνικό Ποίημα “Λόγια της πλώρης – Ανδρέα Καρκαβίτσα” σε μουσική Γιώργου Βούκανου και στίχους  Μαίρης Βούκανου.

Τα «Λόγια την Πλώρης» τραγούδησε η σοπράνο Κάτια Πάσχου και στην αφήγηση ήταν η  Βανέσα Γούπιου.

Κατά την έναρξη του 2ου Φεστιβάλ, στην οποία παρευρέθηκαν τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων ΟΤΑ «Κλεισθένης», ο δήμαρχος, κ. Δημήτριος Αρβανίτης αφού καλωσόρισε το πλήθος που τίμησε με την παρουσία του την αρχή, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του πολιτιστικού καλοκαιριού.

Την επόμενη ημέρα της έναρξης, στο ίδιο χώρο ο ερασιτεχνικός όμιλος Λεχαινών

παρουσίασε το έργο του Αλέκου Σακελλάριου «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» στο πλαίσιο της Νέας Θεματικής Ενότητας του Φεστιβάλ «Το Θέατρο στον Τόπο μας».