«Μπαμ» με μεταγραφή στον Ολυμπιακό

advertisement

Πολλά τα ονόματα που βρίσκονται στο «τραπέζι»

Ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτες ποιότητας σε αρκετές θέσεις. Σε αυτή του αμυντικού χαφ, σε αυτή του επιτελικού μέσου ακόμα και στην θέση του επιθετικού αφού όπως όλα δείχνουν ο Ράφικ Τζεμπούρ θα αποτελέσει παρελθόν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν την τρίτη τους καλοκαιρινή μεταγραφή χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό ούτε το όνομα του ούτε σε ποια θέση αγωνίζεται.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κινείται με άκρα μυστικότητα και αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να «σκάσει» η μεταγραφή. Το μόνο που έχει διαρρεύσει από κορυφαία πηγή του συλλόγου είναι πως η ομάδα κινείται πολύ ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι τις τελευταίες ώρες ενώ πρόσθεσε πως δεν μπορεί κάθε τρεις και λίγο να διαψεύδει κάθε όνομα που βγαίνει στην δημοσιότητα.

Τα ονόματα πολλά! Ραμπίου, Μεντζανί, Πέδρο Λεόν (ξανά στο προσκήνιο), Μολό, Μουκάντζο, Πέτριτς, Σαβιόλα, Πλασίλ, Σισοκό, Γκαργκάνο, Μπάριος, Ελμάντερ είναι λίγα από αυτά που κυκλοφορούν!

Τέλος, εκτός του Τζεμπούρ που είναι στην πόρτα της εξόδου και ο έτερος Αλγερινός φαίνεται πως μπορεί να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Σαουθάμπτον αλλά και ομάδων από το Κατάρ και στον Ολυμπιακό περιμένουν την πρόταση τους για να δουν αν θα το συζητήσουν ή όχι.