Βίκυ Σταμάτη: Επιπλοκές μετά τη διπλή μαστεκτομή

advertisement

Επιπλοκή παρουσίασε η υγεία της Βίκυς Σταμάτη που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας μετά από επέμβαση, σύμφωνα με το δικηγόρο της Αλέξη Κούγια.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν μετάγγιση αίματος στην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου μια εβδομάδα μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε.

«Είναι σε πολύ άσχημη -από πλευράς ιατρικής αντιμετωπίσεως- κατάσταση. Σήμερα έκανε μετάγγιση αίματος, δημιουργήθηκε μια επιπλοκή και υπάρχει δυστυχώς θολό τοπίο, το οποίο προσπαθούν οι γιατροί να αντιμετωπίσουν» δήλωσε ο κ. Κούγιας , ο οποίος τονίζει ότι η μετάγγιση δεν ήταν προβλεπόμενη και τον ανησυχεί.

Η Βίκυ Σταμάτη που νοσηλεύεται στην πτέρυγα κρατουμένων στον Άγιο Σάββα έχει επαφή με ελάχιστους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον: «Μίλησα χψθες τηλεφωνικώς για πρώτη φορά μέσω τρίτου. Μια συνεργάτης μου την επισκέφθηκε και από το κινητό της συνεργάτου μου -γιατί η κα Σταμάτη είναι στο κρεβάτι- μου ψέλλισε μόνο δύο-τρία πράγματα» δηλώνει ο γνωστός ποινικολόγος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η σύζυγος του Ακη Τσοχατζοπουλου βρίσκεται έκτος από σωματική και σε κακή ψυχολογική κατάσταση : «Ειδικά για την επέμβαση για την οποία υπεβλήθη, απ’ ότι μίλησα και με την αρμόδια γιατρό, η κράτηση είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει γιατί το ψυχολογικό στοιχείο είναι αυτό το οποίο βοηθάει στη βελτίωση της καταστάσεως».