Βίντεο-Πάτρα: Την Τρίτη θα απολογηθεί το ζευγάρι των δολοφόνων-Πήραν νέα προθεσμία

advertisement

Νέα προθεσμία ζήτησαν και πήραν για την Τρίτη 16 Ιουλίου, προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους το ζευγάρι των δολοφόνων των ηλικιωμένων Ρεγγίνας Παπανδρέου (συνταξιούχου εκπαιδευτικού) και της Κωνσταντίνας Κουλούρη.

Στην 12 το μεσημέρι  εκ νέου προσήλθαν στα Δικαστήρια Πατρών ο 35χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε πως δολοφόνησε την 82χρονη Κωνσταντίνα Κουλούρη, που βρήκε τραγικό θάνατο από ασφυξία καθώς οι δράστες την έδεσαν και την φίμωσαν με μονωτική ταινία και η 45χρονη συνεργός του που συνελήφθη στην Κρήτη όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα.

Πρώτη Ενημέρωση:

Μέσω ταυτοποίησης  DNA εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τελικώς οι πραγματικοί δολοφόνοι της 82χρονης συνταξιούχου εκπαιδευτικού Ρεγγίνας Παπανδρέου η οποία είχε κατακρεουργηθεί, πριν από ένα χρόνο μέσα στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου στην Πάτρα.

Δράστες είναι ένα ζευγάρι το οποίο ήταν και οι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας των προφυλακισθέντων -ενός άντρα και μας γυναίκας χρηστών ναρκωτικών ουσιών- που θεωρήθηκαν από τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές ως υπεύθυνοι του στυγερού εγκλήματος….! Βασικός κατηγορούμενος εμφανίζεται άνδρας που φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του και είχε ως συνεργό γυναίκα που κατάγεται και διέμενε αυτό τον καιρό στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τους μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα την 82χρονη, είχαν δώσει τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει από το διαμέρισμα της, στο ζευγάρι στην κατοχή του οποίου και βρέθηκαν μετά από λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα βάση ενδείξεων να ενοχοποιηθούν και προφυλακιστούν.

Τότε οι βασικοί κατηγορούμενοι-χρήστες ναρκωτικών- από την πρώτη στιγμή της σύλληψης τους δήλωναν πως είναι αθώοι παρουσιάζοντας μάλιστα ως άλλοθι την παρουσία τους στην Μονάδα χορήγησης Βουπρενορφίνης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, την ώρα τέλεσης της δολοφονίας της άτυχης ηλικιωμένης. Οι ισχυρισμοί τους όμως δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς και έτσι πήραν το δρόμο για τις φυλακές…!

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στον εντοπισμό των πραγματικών δολοφόνων Παπανδρέου μέσα από την διαλεύκανση της δολοφονίας της 84χρονης Κωνστανίνας Κουλούρη που έγινε στη συμβολή Θεμιστοκλέους και Σμύρνης το Νοέμβριο του 2012 καθώς είναι οι ίδιοι δράστες και εντοπίστηκαν μέσα από την ταυτοποίηση DNA.