Βίντεο- Πάτρα: Το ερωτικό πάθος οδήγησε … στην διελεύκανση των δολοφονιών της Ρ.Παπανδρέου και Κ.Κουλούρη!

advertisement

Η ερωτική αντιζηλία και το πάθος του μεταξύ του ζευγαριού των δολοφόνων των ηλικιωμένων γυναικών Ρεγγίνας Παπανδρέου και Κωνσταντίνας Κουλούρη, στάθηκε η αιτία για την αποκάλυψη των πραγματικών δραστών των εγκλημάτων που κατεγράφησαν πριν από ένα χρόνο στην Πάτρα, με δράστες έναν 35χρονο χρήστη ναρκωτικών ουσιών και την 45χρονη τότε σύντροφο του με την οποία και έχουν αποκτήσει ένα παιδί ηλικίας 6 ετών..!

To γεγονός πως η 45χρονη εγκατέλειψε τον άνδρα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κρήτη-τόπο καταγωγής της- και σύναψε σχέση με άλλον άνδρα “θόλωσε” τον δράστη και χθες μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να καταγγείλει την σύντροφο και συνεργό του στα στυγερά εγκλήματα ως φυσική αυτουργό των δολοφονιών.

 

Προηγουμένως είχε ενημερώσει την γυναίκα για την πρόθεση, για να εισπράξει σύμφωνα με πληροφορίες την απάντηση από την πλευρά της “να δούμε ποιος θα προλάβει πρώτος να καταγγείλει ποιον στην Αστυνομία”.

Όταν ο άνδρας έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, η σύλληψη του ήταν θέμα χρόνου καθώς, η 45χρονη είχε προλάβει και τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης…!

Μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη οι αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στην λήψη αίματος από τον 35χρονο και ακολούθησε ταυτοποίηση γενετικού υλικού που είχε εντοπιστεί στην μονωτική ταινία με την οποία είχαν φιμώσει την άτυχη Κωνσταντίνα  Κουλούρη. Από την ταυτοποίηση του DNA προέκυψε πως ο πραγματικό δράστης της δολοφονίας της 82χρονης γυναίκας ήταν ο 35χρονος…!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές…ο ρόλος της 45χρονης φέρεται να ήταν αυτός του “δολώματος”…Νοίκιαζε σπίτια σε διάφορες περιοχές των Πατρών και παρακολουθούσε ηλικιωμένα άτομα, τα οποία μαζί με τον σύντροφο της τα στοχοποιούσαν και όπως πλέον αποδείχθηκε όχι μόνο τα έκλεβαν αλλά δεν δίσταζαν να τους αφαιρέσουν και την ζωή…!

Κατά την διαδικασία της προανάκρισης οι δυο δράστες εμφανίζονται να αλληλοκατηγορούνται για το ποιος ήταν ο φυσικός αυτουργός των δολοφονιών…!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 84χρονης ημεδαπής, που έγινε στις αρχές Νοεμβρίου 2012 στην Πάτρα

Δράστες είναι δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 35 και 45 ετών, οι οποίοι έχουν διαπράξει και την ανθρωποκτονία της 81χρονης ημεδαπής, στην ίδια περιοχή πέρυσι τον Ιούνιο

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν χθες σε Πάτρα και Ηράκλειο

Στην πρώτη περίπτωση είχαν φιμώσει το θύμα με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία, ενώ στη δεύτερη του είχαν προκαλέσει πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι
Για την ανθρωποκτονία της 81χρονης είχαν συλληφθεί αλλά δυο άτομα (ένας 30χρονος και μία 31χρονη) οι οποίοι είναι προσωρινά κρατούμενοι

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών εξιχνιάστηκε, στο πλαίσιο μεθοδικής και συστηματικής αστυνομικής έρευνας, η ανθρωποκτονία της  84χρονης ημεδαπής, που είχε διαπραχθεί πριν από εννέα μήνες περίπου, στην Πάτρα.

Δράστες είναι δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 35 και 45 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες στην Πάτρα και στο Ηράκλειο, αντίστοιχα, σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης της Α’ Ανακρίτριας Πατρών, τα οποία αφορούν σε άλλη περίπτωση ανθρωποκτονίας και συγκεκριμένα της 81χρονης ημεδαπής, στην ίδια περιοχή, πέρυσι τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανθρωποκτονία της 84χρονης, η οποία είχε διαπραχθεί την 1-11-2012 σε μονοκατοικία στην Πάτρα, οι δράστες με κίνητρο τη ληστεία, κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι της ηλικιωμένης από ανασφάλιστο παράθυρο, αφού πρώτα αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου. 

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σωματική βία, ακινητοποίησαν, έδεσαν και φίμωσαν την παθούσα με αποτέλεσμα να καταλήξει από ασφυξία, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διάφορα τιμαλφή.

Στην ανθρωποκτονία της 81χρονης, που είχε διαπραχθεί την 7-6-2012, επίσης σε μονοκατοικία στην Πάτρα, οι δράστες, πάλι με κίνητρο τη ληστεία, είχαν επιτεθεί στην ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της, καταφέρωντάς πολλαπλά χτυπήματα με στιλέτο σε όλο το σώμα της, με αποτέλεσμα να καταλήξει. Έπειτα ερεύνησαν όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δεύτερη περίπτωση, έχουν συλληφθεί με εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών, άλλοι δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 29 και 30 ετών, οι οποίοι παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι.