Πάτρα: Προφυλακιστέα η 31χρονη βρεφοκτόνος- “θύμα της κοινωνίας η μητέρα” υποστηρίζει η Δικηγόρος της

advertisement

Το δρόμο για τις φυλακές της Θήβας θα πάρει η 31χρονη «μητέρα», που σκότωσε και έβαλε στο ψυγείο το μόλις τριών μηνών αγοράκι της στο Αλεποχώρι Αχαΐας, καθώς χθες κρίθηκε προφυλακιστέα με  την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Πατρών.

Την διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης στην κατηγορούμενη θα ζητήσει η συνήγορος υπεράσπισης της κα. Αγγελική Παναγιωτοπούλου, η οποία ορίστηκε αυταπάγγελτα ως δικηγόρος της..

Κατά την έξοδο της από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας συναντήθηκε με τον σύντροφό της και πατέρα του άτυχου βρέφους, ο οποίος την ρώτησε “πως μπόρεσε και αφαίρεσε την ζωή του παιδιού τους”. Εκείνη στάθηκε για λίγο χωρίς να του απαντήσει και στην συνέχεια κατέρρευσε…!

Η συνήγορος υπεράσπισης της 31χρονης σε δηλώσεις της, περιγράφοντας το προφίλ της  βρεφοκτόνου, υποστήριξε πως πρόκειται για μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια ως εσώκλειστη για 19 χρόνια σε ιδρύματα και όπως η ίδια η 31χρονη αποκάλυψε στον Εισαγγελέα σε ηλικία 10 ετών έπεσε θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο…!

“Ηθικός αυτουργός του εγκλήματος είναι η Πολιτεία και μετά η ίδια η μητέρα” υπογράμμισε η κ. Παναγιωτοπούλου για να προσθέσει πως “Είναι θύμα και αυτή και το παιδί της, θα μπορούσε να το έχουν προλάβει οι υποστηρικτικές δομές της κοινωνίας”.