Πατέρας βρέφους: «Σας παρακαλώ μην μου πάρετε τα άλλα μου παιδιά»

advertisement

Στα Δικαστήρια Πατρών βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο σύντροφος της 31χρονης που σκότωσε το μόλις 3 μηνών αγοράκι τους και επί τρεις ημέρες το είχε βάλει στην κατάψυξη του ψυγείου της…!

Ο άνδρας συνοδευόμενος από την πεθερά του εμφανώς καταβεβλημένος, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που έχει συμβεί, κάνει έκκληση στις αρμόδιες αρχές να «μην του πάρουν τα άλλα δυο του παιδιά».

Η σύγχρονη «Μήδεια» που κατά την μεταφορά της στον Εισαγγελέα, δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της, έχει δίδυμα ηλικίας 18 μηνών μαζί με τον σύντροφο της.

Ο πατέρας του άτυχου βρέφους, μιλώντας στους δημοσιογράφους συγκλονισμένος από την αποτρόπαια συμπεριφορά της συντρόφου του, που στοίχισε την ζωή στο νεογέννητο παιδί τους, έκανε έκκληση να μην χάσει την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών του εκφράζοντας την επιθυμία να τα κρατήσει κοντά του, να μετακομίσει από το χωρίο –Αλεποχώρι Αχαΐας – στην Πάτρα και να του επιτραπεί να μεγαλώσουν κοντά του!

Στο μεταξύ εμπλοκή έχει δημιουργηθεί με την σωρό του βρέφους. Όπως δηλώνουν οι συγγενείς του μωρού, δεν μπορούν να το παραλάβουν δεδομένου ότι οι γονείς του, αμέσως μετά την γέννηση του δεν το έχουν δηλώσει στο Δημοτολόγιο.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί στους συγγενείς της 31χρονης, το γεγονός πως κατάφερε επί τρεις ημέρες να διατηρεί την ψυχραιμία της, ενώ είχε σκοτώσει το μωρό της και το είχε βάλει στην κατάψυξη…!!!

Να υπενθυμίσουμε πως το φρικιαστικό έγκλημα, αποκαλύφθηκε στις αστυνομικές αρχές από τον ίδιο τον πατέρα του βρέφους, χθες όταν επέστρεψε στο σπίτι -απουσίαζε για δουλείες- και διαπίστωσε πως το μωρό που βρισκόταν στην κούνια -το είχε βγάλει από την κατάψυξη η “μητέρα” του- ήταν αναίσθητο και παγωμένο….!!!