Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Αμαρυλλίς

advertisement

Ένας τραυματισμός στο αυτί ήταν αρκετός για να αναγκαστεί η Αμαρυλλίς να διακόψει τις εμφανίσεις της νωρίτερα και τώρα να βρίσκεται στο σπίτι της και να αναρρώνει.

«Ένα ακουστικό τραύμα με ανάγκασε να διακόψω τις εμφανίσεις μου δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι είχαμε συμφωνήσει. Το αυτί είναι ύπουλο και έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτική», είπε.

Τώρα όπως είπε ακολουθεί αγωγή και η ανάρρωση είναι αρκετά επίπονη, αλλά παρ’ όλ’ αυτά δεν το βάζει κάτω και λέει ότι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι «Διαταγές» που της έχει γράψει ο Παντελής Παντελίδης, η συνεργασία με τον οποίο είναι ότι καλύτερο της έχει συμβεί.

«Τον Παντελή πριν τον γνωρίσω τον εκτιμούσα πάρα πολύ για τον στίχο του, τη σύνθεσή του, για τον τρόπο που ερμηνεύει τα τραγούδια του. Μόλις τον γνώρισα από κοντά διαπίστωσα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί είναι ένας ταπεινός άνθρωπος, πολύ συνεσταλμένος, γενναιόδωρος και τον εκτίμησα ακόμα πιο πολύ», είπε.

Όσο για την προσωπική της ζωή, εδώ και 12 χρόνια έχει δεσμό με τον άνδρα της ζωής της, έχει αποδεχθεί μια πρόταση γάμου και αν και ακόμα δεν έχει γίνει, εκείνη αισθάνεται παντρεμένη και πάρα πολύ ευτυχισμένη.
Star.gr