Πάτρα: Εξώδικο Ν. Νικολόπουλου σε Θρ. Μαυρομμάτη για αναρτήσεις στο διαδίκτυο!

Εξώδικο στον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη έστειλε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή τα όσα είχε γράψει ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ την ημέρα ίδρυσης του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος από τον Αχαιό πολιτικό.

Ο κ. Μαυρομμάτης έδωσε την εξής απάντηση σήμερα:

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

Επειδή ο βουλευτής Αχαΐας ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ενοχλήθηκε από πολιτικό μου σχόλιο αναρτημένο στο διαδίκτυο ( facebook, 23-5-2013), δικαστικός επιμελητής μου επέδωσε στις 28-5-2013 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του, ζητώντας μου εντός 7ημέρου και υπό την απειλή οικονομικής ικανοποίησής του να ανακαλέσω ΔΗΜΟΣΙΑ τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς των σχολίων μου,

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ:

1. ΟΥΔΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ σε κείμενά μου και στο fb έχω αναφέρει το όνομα του.

2. Η συγκεκριμένη ανάρτηση, όπως και πολλές άλλες , συνιστούν αποκλειστικά και μόνον δημόσια πολιτική κριτική και αντιπαράθεση και ουδεμίαν σχέση έχουν με τα φυσικά πρόσωπα των κρινομένων τα οποία για λόγους αρχής διαχρονικά σέβομαι.

3. Η αναπαραγωγή του επίμαχου σχολίου μου σε τοπικά ΜΜΕ, καθώς και οι αυθαίρετες δημοσιογραφικές προεκτάσεις και κρίσεις, έγιναν χωρίς την γνώση, έγκρισή και συμμετοχή μου.

4.Η δημόσια, ακόμα και αυστηρή κριτική και αντιπαράθεση σε απόψεις και δράσεις πολιτικών προσώπων δεν είναι ύβρις, αλλά αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα κάθε ενεργού πολίτη, η δε τυχόν ποινικοποίησή της, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, εκτιμώ ότι πολλαπλώς ζημιώνει.

Πάτρα, 30-5-2013

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ

Ευθεία επίθεση στον Νίκο Νικολόπουλο, έστω κι αν στην αναφορά του δεν αναγράφει το όνομά του, εξαπέλυσε σήμερα διαδικτυακά ο Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, βάζοντας μάλιστα τίτλο: «Έχει ξεφύγει…»! Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ απάντησε μέσω του προφίλ του στο facebook με αφορμή την παρουσίαση εκ μέρους του Αχαιού Βουλευτή του νέου, Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος.

Οι «βολές» του ιστορικού στελέχους της ΝΔ μπορεί να μην έχουν ονομαστική αναφορά, ωστόσο είναι σαφές και ξεκάθαρο σε ποιον «στοχεύουν». Με αναφορές, όπως «ξεσάλωσε ο θεομπαίχτης βουλευτής» ή «σκυλεύει πάνω στη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή», κι ακόμα: «πουλάει τρέλα για να παίζει στα ΜΜΕ» και «ασελγεί… με τη γνωστή αήθη διαστροφή και ελευθεριότητά του». Συγκεκριμένα, η αναφορά του κ. Μαυρομμάτη έχει ως εξής:

«Ξεσάλωσε πάλι ο…θεομπαίχτης τοπικός “βουλευτής” που πλούτισε από την πολιτική… Σκυλεύει πανω στην μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή…πουλάει τρέλα για να “παίζει” στα ΜΜΕ, ασελγεί ανενδοίαστα πάνω στις αρχές της παράταξης με την γνωστή αήθη διαστροφή και ελευθεριότητα του, αγωνιά για την συνέχειά του και τελικά δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται…

Και γίνεται περίγελως ο αξιολύπητος και γραφικός ΑΝΗΡ, που περιφέρει το ευτελές και ρακένδυτο πολιτικό του σαρκίο στις ρούγες της παραπολιτικής προς τέρψιν φίλων και αντιπάλων… Ο Θεός (που δεν πιστεύει) ας βάλει το χέρι του…!!!!».

 

advertisement