Πάτρα: Εκτός ισχύς από αύριο οι κάρτες μειωμένου εισιτηρίου των Αμεα- Δεν υπεγράφη η σύμβαση Υπουργείου και ΚΤΕΛ

Σε ακύρωση της ισχύς των καρτών μειωμένου εισιτηρίου που κατέχουν εκατοντάδες ανάπηροι και φοιτητές προχωρά το αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, από αύριο 1η Ιουνίου. Αιτία όπως φέρεται να υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ η αδιαφορία του Υπουργείο Εργασίας να υπογράψει την σχετική σύμβαση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ορατός είναι ο κίνδυνος «ακύρωσης» από και των καρτών μειωμένου εισιτηρίου των φοιτητών που σπουδάζουν στην Πάτρα.

 

Σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται περισσότερες από 6.000 διαδρομές με λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας από δικαιούχους καρτών μειωμένου εισιτηρίου και από το προσεχές Σάββατο θα είναι πλέον στον αέρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί από την 1η Ιουνίου και το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας το οποίο επίσης παρά τα επανειλημμένα αιτήματα προς την πολιτεία δεν βρίσκει ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επωμιστεί άλλο το κόστος μεταφοράς  μερίδας του επιβατικού κοινού με μειωμένο εισιτήριο για το οποίο δεν πληρώνεται από το κράτος.

 

advertisement