Παραιτήθηκε η Μάχη Σιώρου από τη Ν.Δ.

Παραιτήθηκε και η “εξ απορρήττων” του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και πρώτη σε ψήφους στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαϊας Μάχη Σιώρου. Με επιστολή που απέστειλε στον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Γεώργιο Λουλουδάκη.

Η επιστολή έχει ως εξής:
“Αγαπητέ κ. Γραμματέα,

Λόγοι προσωπικής ηθικής και αξιοπρέπειας μου επιβάλλουν να σας υποβάλλω την παραίτησή μου από εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, καθώς και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο με τιμή και ευθύνη υπηρέτησα για περισσότερα από 30 χρόνια.
Έχω συνείδηση του γεγονότος ότι η παραίτηση ενός απλού μέλους μιας κάποιας επαρχιακής ΝΟΔΕ δεν αποτελεί θέμα που θα απασχολήσει τα Ανώτατα Όργανα του κόμματος, και με δεδομένη την αδρανοποίηση των περιφερειακών οργάνων του κόμματος μπορεί να μην γινόταν καν αντιληπτή η απουσία μου από τις όποιες ; συνελεύσεις ή εκδηλώσεις ; Παρά ταύτα για λόγους δεοντολογικούς και τάξης υποβάλω με τον ενδεδειγμένο τρόπο την παραίτησή μου από τα όργανα και το κόμμα, γεγονός που με υποχρεώνει να αναφερθώ πολύ συνοπτικά στην μέχρι σήμερα διαδρομή μου και στους συγκεκριμένους λόγους που με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή.
Συμπορεύομαι με την ΝΔ από μαθήτρια. Ξεκίνησα ως ενεργό μέλος της ΜΑΚΙ μέχρι και σήμερα ως υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟΔΕ. Η προσωπική μου διαδρομή και προσφορά έχει ανταμειφθεί από τους συμπολίτες και συναγωνιστές μου με τις συνεχείς εκλογές ως μέλους στην ΝΟΔΕ, στην τελευταία δε εκλογή πρώτευσα σε ψήφους.
Οι λόγοι της αποχώρησής μου δεν είναι διαφορετικοί από αυτούς των εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών που απέστρεψαν το πρόσωπό τους από το κόμμα. Πιστέψαμε, εξαπατηθήκαμε, προδοθήκαμε και απογοητευτήκαμε. Προσπάθησα να ανακαλύψω έστω ψήγματα συνέπειας μεταξύ προεκλογικών εξαγγελιών και μετεκλογικής πρακτικής. Δυστυχώς μόνο τα πρόσωπα είναι ίδια. Ούτε οι λόγοι τους ούτε οι πράξεις τους συνδέονται στο ελάχιστο.
Υποβάλλω λοιπόν την παραίτησή μου και κατά την δεοντολογία, ζητώ να ενημερώσετε αρμοδίως τη ΝΟΔΕ Αχαΐας για την απόφασή μου και για τις ενδεχόμενες διαδικασίες αντικατάστασής μου.”

 

advertisement