Η ΓΕΝΟΠ μαζεύει λεφτά για την εγγύηση του Φωτόπουλου

Να συνεισφέρουν οικονομικά ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 60.000 ευρώ που επιβλήθηκε ως εγγύηση στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλο, προκειμένου να μην προφυλακιστεί

για την υπόθεση με τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της ΔΕΗ προς την Ομοσπονδία, καλούν τους συναδέλφους τους τα μέλη της ΓΕΝΟΠ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση της Επιτροπής Στήριξης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΓΕΝΟΠ αναφέρεται:

«Συνάδελφισσες – οι,

Μετά την επιβολή εγγύησης για πολιτικοσυνδικαλιστικούς λόγους στον συνάδελφο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας και με δεδομένη την αδυναμία του να συγκεντρώσει το ποσό των 60.000 ευρώ, μια ομάδα συνάδελφων αποφασίσαμε εμπράκτως να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας.

Καλούμε όσους συνάδελφους θέλουν να συνεισφέρουν ο καθένας με το ποσό που μπορεί, από ένα έως 50 ευρώ. Η κατάθεση θα γίνει ονομαστικά σε τραπεζικό λογαριασμό και η διαδικασία θα είναι απλή, διαφανής και κρυστάλλινη. 

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα βρίσκεται στον τραπεζικό λογαριασμό και όταν αρθεί η εγγύηση, το ποσό που κάθε συνάδελφος κατέβαλε, θα του επιστραφεί.

Για να είναι δυνατή η επιστροφή του ποσού κατάθεσης κάθε συνάδελφος στην απόδειξη κατάθεσης να γράψει οπωσδήποτε Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου, τηλέφωνο επικοινωνίας και να κρατήσει την απόδειξη κατάθεσης».

Ακολουθεί ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας πως το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί μέχρι τις 20 Μαΐου για να μπορέσουν να γίνουν και οι διαδικασίες για την εγγυητική επιστολή τραπέζης με το χρηματικό ποσό.

 

advertisement