Πάτρα: Σήμερα στον Ανακριτή οι γονείς “τέρατα”-Εξανάγκαζαν τα ανήλικα παιδιά τους σε όργια!

Την Τρίτη του Πάσχα θα περάσουν και πάλι το κατώφλι του Ανακριτή Πατρών οι γονείς που όπως έχουν ομολογήσει ασελγούσαν στα ανήλικα παιδιά τους δυο κορίτσια και ένα αγόρι και τα εξανάγκαζαν σε όργια, μετά την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν για να απολογηθούν.

Την Μ. Παρασκευή οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών ο οποίος και τους απήγγειλε μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, προκύπτει πως ο 40χρονος πατέρας  δεν  είχε διακορεύσει τις δυο ανήλικες κόρες του, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως ομολόγησε στους αστυνομικούς πως βίαζε και τα δυο παιδιά.

Οι δυο γονείς φέρεται να έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι .

Μάλιστα η μητέρα φέρεται να δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα», υποστηρίζοντας πως συνευρίσκετο ερωτικά με τον γιό της φοβούμενη την αντίδραση του αλκοολικού συζύγου της σε περίπτωση άρνηση της.

 

advertisement