Βίντεο-Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 31χρονος κατηγορούμενος της δολοφονίας Τσίρκα- “θόλωσα όταν τον είδα μπροστά μου” είπε στον Ανακριτή- Χειροκροτήθηκε βγαίνοντας από το δικαστήριο

Νεότερη Ενημέρωση: Εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών έγινε δεκτός από συγγενείς και φίλους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας ο 31χρονος βασικός κατηγορούμενος της δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα, μετά την απολογία του στον Ανακριτή. Ο νεαρός θα οδηγηθεί στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών καθώς με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

“Ανέλαβε την πλήρη ευθύνη του θανάτου του Πάνου Τσίρκα, και των τραυματισμών των δυο ακόμα ατόμων. Θέλω να τονίσω πως από την απολογία προέκυψε αβίαστα οτι δεν υπήρχε καμία απολύτως προμελέτη, βρέθηκε τυχαία στο σημείο. Θόλωσε το μυαλό του και έχασε την ψυχραιμία του” δήλωσε ο δικηγόρος του 31χρονου Σάκης Κεχαγιόγλου.

Προσέθεσε μάλιστα πως ο κατηγορούμενος δηλώνει πεπεισμένος πως ο Τσίρκας είναι ο ηθικός και φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του αδελφού του κατά την επίθεση έξω από κλαμπ στην Σαχτούρη.

Πρόκειται για ενα έγκλημα που έγινε εν βρασμώ ψυχής, η συνάντηση του κατηγορούμενο με τον θανόντα έγινε τυχαία” δήλωσε ο δεύτερος συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονου Περικλής Πασχάκης.

Ερωτηθείς ο 31χρονος γιατί διέφυγε μετά την δολοφονία στην Αθήνα, φέρεται πως απάντησε στον Ανακριτή πως φοβόταν για τον εαυτό του καθώς εκτιμούσε πως στόχος της μαφιόζικης επίθεσης στην Σαχτούρη ήταν ο ίδιος και όχι ο αδελφός του.

Νεότερη ενημέρωση  11:30

 

Στα δικαστήρια της Πάτρας βρίσκετε αυτή την ώρα ο 31 χρονος βασικός κατηγορούμενος της δολοφονίας Τσίρκα.

Ο 31χρονος σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σάκη Κεχαγιόγλου, ενόποιον του ανακριτή, θα ομολογήσει ότι αυτός είναι που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Πάνο Τσίρκα στην Αθνείας στα Ζαρουχλέικα

Στις 10 σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσει την πόρτα του γραφείου του Ανακριτή της Πάτρας, ο 31χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του Πάνου Τσίρκα στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλείκα

Ο 31χρονος επρόκειτο να απολογηθεί χθες Μεγάλη Τρίτη, όμως μέσω του Πατρινού συνηγόρου υπεράσπισης του Περικλή Πασχάκη ζήτησε και πήρε νέα 24ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Επιπλέον η αδυναμία  του δεύτερου συνηγόρου υπεράσπισης του Σάκη Κεχαγιόγλου να βρεθεί χθες στα Δικαστήρια της Πάτρας καθώς θα έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα προκειμένου να εκπροσωπήσει τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι όπου εντοπίστηκε ο νεαρός στο Μπραχάμι Αττικής και τα οποία πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με την κατηγορίας της υπόθαλψης εγκληματία, έκριναν αναγκαία την υποβολή του αιτήματος για νέα προθεσμία από την πλευρά του κατηγορουμένου.

 

advertisement