Βίντεο-Πάτρα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 31χρονος κατηγορούμενος της δολοφονίας Τσίρκα

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ζήτησε και πήρε μέσω του Πατρινού δικηγόρου του Περικλή Πασχάκη,ο 31χρονος βασικός κατηγορούμενος της εν ψυχρώ δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα στην Ανθείας στα Ζαρουχλέικα.

Ο 31χρονος επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρα για  να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.  Η αδυναμία όμως του δεύτερου συνηγόρου υπεράσπισης του Σάκη Κεχαγιόγλου να βρεθεί στα Δικαστήρια της Πάτρας καθώς θα πρέπει να παραμείνει στην Αθήνα προκειμένου να εκπροσωπήσει τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι όπου εντοπίστηκε ο νεαρός στο Μπραχάμι Αττικής και τα οποία πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με την κατηγορίας της υπόθαλψης εγκληματία, έκριναν αναγκαία την υποβολή του αιτήματος για νέα προθεσμία από την πλευρά του κατηγορουμένου.

Η υπερασπιστική γραμμή του 31χρονου σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί στο ότι η δολοφονία Τσίρκα δεν ήταν προμελετημένη. «Ο εντολέας μου τον οποίο υπερασπίζομαι μαζί με τον συνάδελφο από την Πάτρα Περικλή Πασχάκη, κατά την απολογία του την ερχόμενη Τρίτη θα παράσχει εξηγήσεις και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Θέλω να προσθέσω ότι η εμπλοκή του υπήρξε εντελώς τυχαία και χωρίς καμία προμελέτη».Οι δικαστικές Αρχές και στο μέλλον το αρμόδιο δικαστήριο θα κρίνουν την ψυχολογική και διανοητική κατάσταση στην οποία βρέθηκε, όταν αντίκρισε αυτούς που ο ίδιος θεωρεί εκ των υπαιτίων τής εν ψυχρώ εκτέλεσης του αδελφού του», δήλωσε στο «Έθνος» ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο.

Πάντως ο ίδιος ο 31χρονος τόσο κατά την σύλληψη του όσο και κατά την μεταγωγή του και παραμονή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας φέρεται να έχει ομολογήσει προφορικά την πράξη του.

 

advertisement