«Σώθηκα γιατί είχα κάνει pole dancing»

Καρέ καρέ το πως συνέβη το τροχαίο ατύχημα στη Γλυφάδα στο οποίο ενεπλάκη πριν λίγες ημέρες περιέγραψε η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια, παράλληλα, αναφέρθηκε και στο λόγο που αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και τη γλίτωσε με ελαφρά μόνο τραύματα.
Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου περιγράφοντας το τροχαίο ατύχημα ανέφερε πως ήταν μια το μεσημέρι και μόλις είχε βγει από το γκαράζ του σπιτιού της. «Κάνω αμέσως δεξιά και ξανά δεξιά. Στο επόμενο λοιπόν στενό, μέσα στη Γλυφάδα έγινε το ατύχημα. Δεν ξέρω πως έγινε.. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Στο στενάκι που βγήκα, η οδηγός είχε μεγάλη ορατότητα. Αν κοίταζε θα με είχε δει στα πέντε μέτρα που βρισκόμουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Κρατιόμουνα και το μόνο που πρόλαβα να πω είναι πότε θα σταματήσει. Φορούσα ζώνη αλλά χτύπαγα παντού. Τα πόδια μου είχαν φύγει στην άλλη πλευρά του συνοδηγού. Δεν άνοιξαν οι αερόσακοι γιατί χτυπήθηκα πλάι και πίσω. Νόμιζα ότι θα επαναφέρω το αυτοκίνητο. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ ούτε ελαφριά τον μπροστινό μου. Δεν έχω τρακάρει ποτέ. Ακούγοντας το μπαμ κρατούσα το τιμόνι και κρατήθηκα τόσο δυνατά που τώρα με τον γυμναστή μου προσπαθούμε να λύσουμε τους μυς στους ώμους».
Ακόμα, μιλώντας για τη στιγμή του τροχαίου τόνισε πως «είχα βάλει και μια διάφανη μεμβράνη στα τζάμια γιατί παλιά με είχαν ληστέψει και έτσι δεν μπήκαν τα γυαλιά στο πρόσωπό μου. Όταν έσκασα ανάποδα κατάλαβα ότι είχα πρόβλημα στη μέση μου και δεν μπορούσα να κρατηθώ. Σύρθηκα με τους αγκώνες μέχρι έναν φράχτη και κάθισα εκεί και περίμενα. Δυο γιατροί που ήρθαν μου είπαν όλα καλά».
Οπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια το γεγονός ότι σώθηκε, όπως της είπε και ο γυμναστής της πιθανότατα οφείλεται στο ότι… την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει ένα «δυνατό» pole dancing.

 

advertisement