Πάτρα: Άμεση η ανταπόκριση των πολιτών στην έκκληση για αίμα στην νεαρή μητέρα- Το ευχαριστήριο μήνυμα του αδελφού της στο ΦΒ

«H Πολυτίμη δίνει μάχη και ελπίζουμε -και πιστεύουμε- ότι θα τα καταφέρει. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη κινητοποίηση σας για αίμα. Μας συγκινεί η ευαισθησία και αλληλεγγύη που δείχνετε. Οι ανάγκες προσωρινά έχουν καλυφθεί, θα χρειαστούμε αίμα από οποιαδήποτε ομάδα από τη Μ. Τρίτη και μετά. Ας είναι η αφορμή η ιστορία της αδερφής μου να βάλουμε όλοι μυαλό και να δίνουμε αίμα πιο συχνά για τον συνάνθρωπό μας –είτε τον γνωρίζουμε – είτε όχι. Σας αγαπάμε όλους».

Mε αυτή την δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο διαδίκτυο ο αδελφός της νεαρής κοπέλας ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση να βοηθήσουν, προσφέροντας αίμα.

 


Να υπενθυμίσουμε πως η νεαρή κοπέλα, μητέρα ενός βρέφους μόλις 2 μηνών, εισήχθη χθες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, έχοντας προσβληθεί από μία σπάνια ασθένεια στο αίμα – σύνδρομο Moschkowitz (θρομβωτική θρομβοπενική πορφύρα). 

 

advertisement