Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συγκέντρωση τροφίμων στο Λαογραφικό Μουσείο Λεχαινών

Πρόσκληση συμμετοχής προς όλους τους δημότες απευθύνει η Δημοτική Κοινότητα Λεχαινών  να στηρίξουν την πρωτοβουλία που ανέλαβε  και έχει ως αποδέκτες τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας η οποία σε τακτικά χρονικά διαστήματα εκδηλώνεται, η Δ.Κ. Λεχαινών -και με αφορμή την έλευση των ημερών του Πάσχα-  καλεί το σύνολο των πολιτών να στηρίξουν τη νέα πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων τα οποία και θα διανεμηθούν στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η εκδήλωση της αλληλεγγύης αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε περιόδους σαν και αυτή κατά την οποία οι οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλά νοικοκυριά να ασφυκτιούν.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να παρασχεθεί ανακούφιση προς τους πολίτες συγκεντρώνονται  τρόφιμα στο Λαογραφικό Μουσείο των Λεχαινών.

Η κοινωνική πολιτική αποτελεί για το Δήμο σημαντικό κομμάτι και για το λόγο αυτό επενδύει με τα μέσα που διαθέτει στην έμπρακτη επίδειξη κοινωνικής υποστήριξης, με κοινωνούς τους δημότες.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας θα συλλέγονται τρόφιμα στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Λεχαινών από τις 6:30 μέχρι τις 7:30 το απόγευμα τις ακόλουθες ημέρες:

Τετάρτη 23 Απριλίου

Πέμπτη 24 Απριλίου

Παρασκευή 25 Απριλίου

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου

Μ. Τρίτη 30 Απριλίου

 

advertisement