Πασχαλινό Bazaar στο Cafe Libido στη Veso Mare από τα ” ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ¨

Για τέταρτη φορά φέτος τα ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ¨ θα εκθέσουν για σας τις χειροποίητες δημιουργίες τους στον μοναδικό χώρο του Bar Cafe LIBIDO στη Veso Mare.

Αυτό θα συμβεί το Σάββατο 20 Απριλίου και για να διευκολύνουν τους πιστούς θαυμαστές τους τα κορίτσια θα εκθέτουν από το πρωί στις 10 έως τις 8 το απόγευμα. Το bazaar αυτή τη φορά θα έχει Πασχαλινό χαρακτήρα.

Τα κορίτσια έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να σας θαμπώσουν με τις λαμπάδες τους, να σας γλυκάνουν με τα χειροποίητα μπισκότα τους, να σας κερδίσουν με τις πρωτότυπες ιδέες τους γύρω από τον στολισμό του σπιτιού σας και να σας κάνουν να προσφέρετε σε αυτούς που αγαπάτε ένα μοναδικό δώρο.

Φεύγοντας από το bazaar τους θα είσαστε διπλά κερδισμένοι καθώς  θα έχετε και εσείς βάλει ένα λιθαράκι στον φιλανθρωπικό σκοπό των κοριτσιών που αυτή τη φορά υποστηρίζει τη ΜΈΡΙΜΝΑ.

Το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, 11 ταλαντούχα κορίτσια με Ανοιξιάτικη διάθεση θα σας προσφέρουν ένα bazaar όλο κέφι και δημιουργία…

advertisement