Οικογενειακή τραγωδία

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Καβάλα.  Ένας 42χρονος σκότωσε την 34χρονη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του ένος παιδιού τους και της μητέρα της .

Η άτυχη 34χρονη καθηγήτρια στα ΤΕΙ της πόλης βρισκόταν στο πατρικό της μαζί με τα παιδιά της 15χρονων το αγόρι και 13χρονων το κορίτσι .

Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι κρατώντας μια κοντόκανη καραμπίνα. Αρχικά πυροβόλησε στο ταβάνι και αμέσως μετά πυροβόλησε στο στήθος τη σύζυγό του. Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο προς το μέρος του, και αυτοκτόνησε.

Παρόντες στο τραγικό συμβάν ήταν ο 15χρονος γιος τού ζευγαριού και η μητέρα της άτυχης γυναίκας, η οποία έπαθε σοκ βλέποντας τον γαμπρό της να πυροβολεί την κόρη της, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η 13χρονη κόρη του ζευγαριού.

Ο πατέρας της 34χρονης που απουσίαζε από το σπίτι όταν πληροφορήθηκε το γεγονός  έπαθε ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι είχε έντονους διαπληκτισμούς. Οι αρχές κάνουν λόγο  για έγκλημα πάθους.

 

advertisement