Πάτρα: Αποδεσμεύονται τα χρήματα από την Εθνική για την μεταφορά του μαθητή του 11ου Γυμνασίου στην Γερμανία!

Νεότερη Ενημέρωση: θετική εξέλιξη φαίνεται πως καταγράφεται στο θέμα που αφορά στο μπλοκάρισμα του λογαριασμού από την Εθνική Τράπεζα, που είχε ανοιχθεί για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μαθητή του 11ου Γυμνασίου Πατρών, προκειμένου να ταξιδέψει άμεσα στην Γερμανία λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πως η Διοίκηση του Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος βρήκε την χρυσή τομή ώστε τα χρήματα να αποδεσμευθούν.

Πρώτη Ενημέρωση: «Εμπάργκο» στην εκταμίευση του ποσού που συγκεντρώθηκε από την αυθόρμητη προσφορά των πολιτών με στόχο την άμεση μεταφορά του μαθητή του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας σε Νοσοκομείο της Γερμανίας, βάζει η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Αποκλειστικές πληροφορίες του skaipatras.gr θέλουν τα χρήματα που βρίσκονται στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής που ανοίχθηκε με σκοπό την βοήθεια του μικρού μαθητή προκειμένου να κάνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ταξίδι στο εξωτερικό να είναι «δεσμευμένα».

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές οι οικείου του παιδιού ενημερώθηκαν από τους  υπεύθυνους της τραπέζης πως δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη των τα χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί, καθώς με βάση την ισχύουσα νομοθεσία θα πρέπει προηγουμένως να ελεγχθούν από πού προήλθαν και για πιο λόγο προορίζονται…!!!

Διαδικασίες ιδιαιτέρως χρονοβόρες την ώρα μάλιστα που η μεταφορά του μικρού μαθητή κρίνεται άμεσα αναγκαία καθώς το κάθε λεπτό που περνά χαρακτηρίζεται κρίσιμο για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Να υπενθυμίσουμε πως το θέμα του προβλήματος υγείας του μικρού ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την κίνηση ευαισθησίας των μαθητών της Γ΄τάξης του Λυκείου Δεμενίκων να δώσουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους στον ανήλικο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

advertisement