Πάτρα: Λήστεψαν ζευγάρι και έκλεψαν το αυτοκίνητο τους στη Βούντενη

Ενέδρα έξω από το σπίτι τους στην περιοχή Δραγώλαινα στην Βούντενη Πατρών, είχαν στήσει άγνωστοι σε ζευγάρι.

Το ανδρόγυνο που επέστρεφε στην οικία του μετά από νυχτερινή έξοδο, ακινητοποιήθηκε από τους αδίστακτους δράστες. Τους έβγαλαν από το αυτοκίνητο τους τους έδεσαν, τους αφαίρεσαν ότι χρήματα βρήκαν επάνω τους και στην συνέχεια διέφυγαν με ένα αγροτικό της οικογένειας τύπου 4×4.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του skaipatras.gr οι δράστες εκτιμάται πως για την διαφυγή τους χρησιμοποίησαν και δεύτερο όχημα καθώς σε κοντινή απόσταση από το σπίτι των θυμάτων στην περιοχή της  Βούντενης, βρέθηκε από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο το αγροτικό όχημα που είχαν κλέψει νωρίτερα.

Το ζευγάρι  γνωστή συμβολαιογράφος της Πάτρας και τον σύζυγο της οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τους ακινητοποίησαν δυο άνδρες τους οποίου εκτιμάται πως περίμενε ένα ακόμα άτομο, συνεργό τους στο δεύτερο όχημα διαφυγής τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 12.30 τα μεσάνυχτα.  Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πηγές του skaipatras.gr αναφέρουν πως υπάρχουν μαρτυρίες που θέλουν πριν την ληστεία στην περιοχή να είχε κάνει την εμφάνιση του όχημα μαύρου χρώματος, όμοιο με αυτό που εκλάπη σήμερα τα ξημερώματα κατά την διάρκεια της επίθεσης και πάλι σε ζευγάρι στην περιοχή της Κρήνης.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία και τον τρόπο δράσης των ληστών οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για την ίδια σπείρα.

 

 

 

advertisement